Informatie

Contactgevens
Ives Van Meenen – Tel. +32474335656 – ives@vanmeenen.com
LPG Techniek Van Meenen bvba, Peperstraat 1, B-9900 Eeklo.  BTW BE0472759093.
Bezoek ook onze algemene website https://www.vanmeenen.com/.

Levertijden
Alle onderdelen weergegeven op deze website zijn leverbaar uit voorraad en kunnen ook worden afgehaald. Bestelling geplaatst op werkdagen voor 12 uur worden in principe de volgende werkdag geleverd. Voor de verzending werken wij met GLS. Na de verzending krijg je per email een bevestiging met het trackingnummer. Je krijgt daarbij de gelegenheid om de leveropties aanpassen en het pakket op een andere locatie of in een GLS Parcelshop laten leveren.

Klachtafhandeling
Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Maar soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar ben je dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Hoe nu verder?
We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst door rechtstreeks te bellen met mij (Ives Van Meenen) op het nummer 0474335656 (vanuit Nederland 0032474335656). Je kan mij ook bereiken per email ives@vanmeenen.com, Skype (ivesvanmeenen) of Messenger (ivesvanmeenen).

Herroepingsrecht
De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
De bedenktijd gaat in op de dag nadat je de levering ontvangen hebt. Je mag het product naar ons terugbrengen of terugsturen. De verzendkosten voor de terugzending zijn ten laste van de consument.

Geschillencommissie
Ben je niet tevreden over de afhandeling van jouw klacht? Je kan deze dan neerleggen bij de Consumenten Ombudsdienst (zie https://www.consumentenombudsdienst.be/nl). Tevens kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

Plaats een reactie